+370 616 82250
MENIU

Kokteilinė ETA210390000 Activmix Premium Smothie

Detalus prekės aprašymas

NEMOKAMAS siuntimas! .N

Kokteilinė ETA210390000 Activmix Premium Smothie Mix and Go

ETA210390000 Activmix Premium labai praktiškas, lengvai surenkamas ir valdomas prietaisas. Ypač tinka tiems, kurie gyvena aktyviai, nes maišymo inde galima pasiruošti įvairių gaivių gėrimų, kokteilių, tačiau jį panaudoti ir kaip nešiojamas butelį ! 
Gėrimų ruošimas yra lengvas ir labai greitas- užpildykite buteliuką norimais ingredientais, užsukite smulkinimo- maišymo peiliukus, įstatykite ant variklio ir susiplakite gėrimą. O paruošę gėrimą, smulkinimo- maišymo peiliukus pakeiskite praktišku sandariu dangteliu ir... mėgaukitės savo paruoštu gėrimu bet kur- darbe, mokykloj, sporto salėj ar tiesiog automobilyje!!

Idealiai tinka ruošti: šviežių vaisių ar daržovių kokteilius, baltyminius gėrimus sportuojantiems, mišrius nealkoholinius/alkoholinius kokteilius ir t.t.. Taip pat tinka ledo smulkinimui, kuris labai pravers, ypač karštomis vasaros dienomis, gaminant kokteilius su ledu, šaltą arbatą ar kavą... Taip pat nesunkiai galima gaminti įvairius padažus bei užpilus.

Jeigu norite paruošti didesnį kiekį gėrimų ar kokteilių, tai galėsite padaryti su stikliniu maišymo indu, kuris yra komplektacijoje.


Techniniai duomenys:

Valdymas: impulsinio greičio valdymas vienu mygtuku 
Saugus maitinimo laidas 0,9 m
Lengvas ir greitas surinkimas 
Lengvai plaunamas paviršius (buteliuką su dangteliu galima plauti indaplovėje) 
Galingumas 350 W
Maksimalus greitis: 19000 aps. / min 
Deklaruotas triukšmingumo lygis 85 dB (A) re 1pW 


Prietaiso komplektacija:
2 buteliukai su sandariais dangteliais: pagrindinis 0,6 l ir papildomas 0,4 l talpos, pagaminti iš labai atsparaus Tritan (BPA free) plastiko, kuris nesugeria kvapų ir nekeičia spalvos. Dėl ergonomiško dizaino buteliukai telpa į šaldytuvo ar automobilio durų skyrių;
Stiklinis 1,0 l maišymo indas; 

Neopreninis termo dėkliukas- pritaikytas 0,6 l buteliukui- temperatūros išlaikymui ilgesnį laiką.

Likutis:
42,99 EUR
48,00 EUR
+ -

DĖMESIO!

Prekės šiuo metu sandėlyje neturime. Dėl tikslių prekių likučių, prekės pristatymo (jeigu reikia, prekės užnešimo) įkainio, prieš užsakant prekes, kreipkitės į vadybininką.

NETINKA KAINA? Skambinkite, ieškosime abipusiai palankaus sprendimo.

Pristatymas per 1-4 d.d.

Charakteristikos
Pagrindinė spalva nerūdijančio plieno / juoda
Galia, W 350
Triukšmingumas, dB(A) 85
Indo talpa, l 1,0 l * 0,6 l * 0,4 ll
Produkto tipas Smulkintuvai
Alternatyvios prekės