+370 616 82250
MENIU

Džiovyklė Electrolux EW9H188SC

Detalus prekės aprašymas

900 serijos Perfect Care džiovyklė su CycloneCare, 3DSense technologija Electrolux EW9H188SC

.

.
Tolygūs rezultatai, puiki priežiūra Išskirtinė jūsų drabužių priežiūra naudojant „CycloneCare“ su „3DSense“ technologija. Dabar galite patikimai tolygiai išdžiovinti švelnius šilkinius marškinius, jaukius vilnos megztinius ir storasluoksnes striukes. Ši unikali džiovyklė kaskart atsargiai išdžiovina visus jūsų audinius.

3D Sense“ technologija – tiksliam džiovinimui Patirkite, koks neprilygstamas yra džiovinimas taikant unikalią „3DSense“ technologiją. Ji giliai prasiskverbia į audinius ir automatiškai sureguliuoja nuostatas, kad skalbiniai išdžiūtų tolygiai. Visi audiniai – pradedant šilkiniais ir baigiant vilnoniais – išlieka puikios išvaizdos. 

Išdžiovinkite vienodai ir patogiai daugiau skalbinių Naudojant patalynės XL ir mišrių skalbinių XL programas galima veiksmingai išdžiovinti dar daugiau skalbinių ir tam nereikia kelių ciklų. Taip sutaupysite laiko ir energijos.

.

Išskirtinė drabužių priežiūra vienu bakstelėjimu išmaniajame telefone

.

.

Naudodami programėlę „My Electrolux Care“, galėsite nuotoliniu būdu valdyti savo skalbimo prietaisus iš išmaniojo telefono. Naudokite funkciją „Care Advisor“, kad gautumėte ekspertų patarimų, kaip geriausiai išskalbti drabužius. 
.

Šilumos siurblio technologija pasiekia nepralenkiamą energijos efektyvumą • Specialios džiovinimo programos: Patalynės XL, Medvilnės ECO, Medvilnė, Švelnūs audiniai, Džinsai, Apatinė striukė, Kombinuota XL, Lauko drabužiai, Šilkas, Sportinė apranga, Sintetika, Vilna • Atvirkštinio būgno sukimosi veiksmas neleidžia drabužiams susivynioti ir susiraukšlėti • Atidėto įsijungimo galimybė • Džiovinimo būsenos indikacija: Nuo susiraukšlėjimo/pabaiga, Vėsinimas, Tinkami kabinti į spintą, Džiovinimas, Itin sausi, Tinkami lyginti • Indikacijos: Kondensorius, Filtras, Rezervuaras • Kondensato indo vieta ir talpa: kairėje, 5.28 l • Kojelės: 4 reguliuojamos • Durų vyris: Kairėje, keičiami.

.

Gaminio techninės savybės

Džiovinimo technologija: Šilumos siurblys.
Spalva: Balta.
Energijos sąnaudų klasė: A+++.
Džiovinamų skalbinių kiekis, kg: 8.0 
Ekranėlis: Liečiamas LCD.
Programų indikatorius: Lietimui jautrus LCD.
Variklis: Inverterinis
Aukštis, mm: 850
Plotis, mm: 596 
Gylis, mm: 638
Woolmark: Woolmark Blue.
Vidaus apšvietimas: LED.
Maitinimo laido ilgis, m: 1.45.
Galingumas, W: 700 .
Energijos metinės sąnaudos, kWh: 177.
Džiovinimo efektyvumas: A.
Džiovinimo garsas, dB(A): 63 .
Priedai: Tiesioginė nutekėjimo žarna, Batų/vilnos laikiklis .
Svoris (neto/bruto)), kg: 50.76 / 53,3

.

Išsamesnę informaciją rasite GAMINTOJO PUSLAPYJE , taip pat, paspaudę ČIA

Likutis:
847,97 EUR
899,00 EUR
+ -

DĖMESIO!

Prekės šiuo metu sandėlyje neturime. Dėl tikslių prekių likučių, prekės pristatymo (jeigu reikia, prekės užnešimo) įkainio, prieš užsakant prekes, kreipkitės į vadybininką.

NETINKA KAINA? Skambinkite, ieškosime abipusiai palankaus sprendimo.

Pristatymas per 1-4 d.d.

Charakteristikos
Produkto tipas Džiovyklės
Alternatyvios prekės