+370 616 82250
MENIU

Orkaitė LORD B3 su pirolize + DOVANA kavos pupelės LORD (0.5 kg)

Detalus prekės aprašymas

NEMOKAMAS siuntimas ! 5 metų garantija !

.
Įmontuojama orkaitė su pirolize Lord B3

Ši įmontuojama daugiafunkcė pirolitinė orkaitė pasižymi A energijos klase. Suvartoti mažai el. energijos padeda tobula šilumos izoliacija ir durys, susidedančios iš keturių stiklų.
Jus nustebins platus 40 iš anksto nustatytų automatinių programų bei 12 šildymo programų pasirinkimas, tarp kurių 3D šildymas karštu oru, picos kepimo režimas ar intensyvus ir švelnus kaitinimas.
Tarp specialių funkcijų rasite, pavyzdžiui, greitą kaitinimą, tešlos rauginimo funkciją, atitirpinimą arba džiovinimą.  

Jutiklinio ekranėlio dėka turite puikų vaizdą    
.

.
Jutiklinis LCD ekranėlis leidžia nustatyti išsamias kepimo programas. Be dvylikos pagrindinių funkcijų, orkaitėje yra keturiasdešimt iš anksto nustatytų automatinių programų. Jų dėka nesunkiai paruošite net reiklesnius patiekalus ir ištobulinsite juos. Tiesiog įveskite patiekalo svorį – kiti parametrai (įskaitant galutinį kepimą) nustatomi automatiškai. Be laikrodžio ir temperatūros, ekrane taip pat bus rodomas pasirinktas kepimo režimas ir automatinė programa.
Visi LORD prietaisai atkeliauja iš Europos – čia jie sukurti ir gaminami pagal vokišką technologiją. Dėl bekompromisės šių prietaisų kokybės jiems suteikiama penkerių metų garantija.   

Pirolitinio valymo dėka orkaitė pasirūpins savimi ir sutaupys jums valymo rūpesčių – jos iš esmės gali išsivalyti pačios. Ir kaip tai veikia? Iškepę maisto gabalėliai, riebalai ir kvapai pašalinami iš orkaitės dėka pirolitinio valymo funkcijos, kuri susideda iš visų nešvarumų sudeginimo itin aukštoje temperatūroje, kuriai pritaikyta orkaitė. Orkaitės vidus padengtas pirolitiniu emaliu, kuris lengvai atlaiko iki 510° C temperatūrą. 

Techniniai duomenys
tipas: įmontuojama
energijos klasė: A
elektros suvartojimas energija su tradiciniu šildymu: 1,02 kWh
elektros suvartojimas karšto oro šildymo energija: 0,81 kWh
LED elektroninis (lietimui jautrus) valdymas
orkaitės tūris: 71 l
maitinimo laido ilgis: 120 cm
matmenys (A x P x G): 59,5 x 59,4 x 54,8 cm
garantija 60 mėn    

Kaitinimo tipai    
apatinis kaitinimas, tradicinis kaitinimas, atšildymas, viso ploto grilis, pusė grilio, švelnus karštas oras, karštas oras, karšto oro šašlykinė, intensyvus kaitinimas, pica, išankstinis pašildymas, temperatūros palaikymas   
Įranga ir priedai    
dviejų lygių teleskopinis pilnas prailginimas, šoniniai chromuoti kreipiamieji bėgiai, sekli plokštelė, gili lėkštė, chromo grotelės

Likutis:
736,00 EUR
+ -

DĖMESIO!

Dėl tikslių prekių likučių, prekės pristatymo (jeigu reikia, prekės užnešimo) įkainio, prieš užsakant prekes, kreipkitės į vadybininką.

NETINKA KAINA? Skambinkite, ieškosime abipusiai palankaus sprendimo.

Pristatymas per 1-4 d.d.

Charakteristikos
Produkto tipas Orkaitės elektrinės
Alternatyvios prekės