+370 616 82250
MENIU

CRYSTAL DROP nukalkinimo skystis 250 ml

Detalus prekės aprašymas

Ruošiant kavą namuose ar biure, dažniausiai naudojamas čiaupo vanduo, kurį kaitinant kavos aparate nuolatos kaupiasi kalkės. Jos ilgainiui gali pakenkti ne tik gaminamos kavos kokybei, bet ir sugadinti patį aparatą. Kalkėmis apsinešę vandens kaitinimo įrenginiai jį kaitina ilgiau, šiam veiksmui sunaudojama daugiau elektros energijos, ir taip sutrumpėja aparato eksploatacijos laikas. Tam, kad to išvengti, kavos aparatų ekspertai rekomenduoja reguliariai rūpintis aparato nukalkinimu. Procedūra nereikalauja daug pastangų - „Crystal Drop“ nukalkinimo skystis nepriekaištingai pašalina įrenginio viduje susikaupusias kalkes, ko pasekoje jūs galite mėgautis geriausios kokybės kava savo namuose ar biure.

Nukalkinimo skystis automatiniams kavos aparatams. Tinka naudoti JURA, DeLonghi, Bosch, Siemens,Melitta, Nivona, Krups, WMF, Saeco, Miele, Philips ir kitiems automatiniams kavos aparatams. Tirpalo gaminimo  proporcijos:

1 dalis vandens + 1 dalis nukalkinimo priemonėsTirpalo kiekį pasruošti pagal gaminio naudojimo instrukciją.

Pagaminta Vokietijoje 

Likutis:
6,29 EUR
+ -

DĖMESIO!

Dėl tikslių prekių likučių, prekės pristatymo (jeigu reikia, prekės užnešimo) įkainio, prieš užsakant prekes, kreipkitės į vadybininką.

NETINKA KAINA? Skambinkite, ieškosime abipusiai palankaus sprendimo.

Pristatymas per 1-4 d.d.

Charakteristikos
Produkto tipas Kavos aparato nukalkinimas
Alternatyvios prekės