Moliūgų blynelių receptas be pridėtinio cukraus
Nuostabūs ir sveiki, greitai pagaminami moliūgų blyneliai, tinkantys tiek jūsų rytams kuomet skubate, tiek dienoms, kuomet lėtai galite mėgautis skaniais pusryčiais su savo artimiausiais. Šie blyneliai nepalieka abejingų, nes puikiai tinka vegetarams, juos mėgsta vaikai, jų sudėtis sveika, ir juose nėra pridėtinio cukraus. Šį patiekalą pagaminsite per 20 minučių.
Jums reikės: 180 ml nesaldinto migdolų pieno; 200 g kokosų arba grikių miltų; 1 valgomojo šaukšto citrinų sulčių; 70 g tarkuoto moliūgo; 1 valgomojo šaukšto kokosų aliejaus; šlakelio vanilės ekstrakto; šaukštelio cinamono; šaukštelio kepimo miltelių; 2 šaukštų agavų sirupo; žiupsnelio druskos.
Visus ingredientus atsargiai sumaišykite dubenyje iki vientisos masės. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite ant mėgstamo aliejaus kol blyneliai švelniai apskrus (šiuos blynelius puikiai tiks kepti elektrinė keptuve ETA Festa 016190000, su kuria iškepsite mėgstamus patiekalus bet kurioje vietoje). Blynelius patiekite su graikišku jogurtu, arba agavų sirupu. Skanaus!